Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، در راستای بازگشایی ایمن و اهمیت فعالیت های حضوری در مدارس و به منظور رصد وضعیت واکسیناسیون و درج غیبت دانش آموزان و کارکنان با تأکید بر نظام مراقبت کووید۱۹، معاونت تربیت بدنی و سلامت، برنامه «رصد هوشمند کرونا و واکسیناسیون  در «سامانه سیدا» را به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، در این بخشنامه نقش مراقبان سلامت، بررسی اطلاعات دانش آموزان در مدارس، آمار دانش آموزان واکسینه شده یا نشده، فرایند گزارش گیری از واکسیناسیون دانش آموزان و کارکنان، پایه تحصیلی دانش آموزان، کلاس دانش آموزان، نام دانش آموزان و وضعیت واکسیناسیون آنها و تعداد دز تزریقی آنها تعریف شده است.

بر اساس آخرین آمار وزارت آموزش و پرورش، آمار واکسیناسیون دانش‌آموزان تا روز ۱۴ آذرماه دز اول بیش از ۹۲ درصد و دز دوم ۶۰ درصد اعلام شده است.

به همین منظور در قالب سامانه هوشمند سیدا «سامانه یکپارچه دانش‌آموزی» با همکاری وزارت کشور، قرارگاه عملیاتی کرونا و وزارت بهداشت، سامانه پاس فعال شده است تا مدیران مدارس دسترسی به سامانه داشته و بتوانند آمار دانش‌آموزان واکسینه شده یا نشده خود را داشته باشند.

در مجموع ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار نفر دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله در کشور می‌توانستند واکسن تزریق کنند که واکسیناسیون دانش‌آموزان در این رده سنی به صورت غیررسمی از اول مهرماه در مراکز جامع سلامت وزارت بهداشت و از ۱۵ مهرماه نیز به صورت رسمی در پایگاه های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد.

همچنین سامانه پرونده الکترونیک سلامت دانش‌آموزی «پاس» برای اطلاع مدیران مدارس از وضعیت واکسیناسیون دانش‌آموزان و با توجه به حضوری شدن مدارس از اول آذرماه برای تمام دوره‌های تحصیلی ابتدایی، اول و دوم متوسطه، راه‌اندازی شد.

برچسب‌ها بازگشایی مدارس واکسیناسیون واکسن وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس واکسیناسیون واکسن بازگشایی مدارس واکسیناسیون واکسن وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان واکسیناسیون دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان